OVER ONS

OVER FAMILIE FLAPPER

Het echtpaar Yvo en Carla Flapper besloot in 2004 vakantiehuis ‘Bon Sol’ aan de Costa Blanca te kopen. Zij waren in de jaren ervoor al meerdere keren naar de Spaanse kust afgereisd en zagen de aanschaf van een eigen vakantiewoning als een mix van een goede investering en een plek om af en toe met het gezin heerlijk tot rust te komen. De verhuur van de woning werd verzorgd door Homework Verhuur, het recreatieve gedeelte van Yvo’s makelaardij in Workum.

In 2007 werd ook vakantiehuis ‘De Sperwer’ in het mooie Friese Gaasterland hieraan toegevoegd. Ook hier werd volop gebruik gemaakt en konden zowel huurders als het gezin zelf het hele jaar door genieten van de prachtige omgeving en alle gemakken van de luxe woning.

In 2016 moest het gezin helaas afscheid nemen van Yvo, na een heftige periode van ziekte. Yvo was niet alleen de drijvende kracht van het gezin, maar ook achter onder andere de verhuur van de woningen. Het gezin, bestaande uit moeder Carla en haar drie dochters Eefje, Marloes en Jolien, heeft besloten de verhuur door te zetten in de vorm van ‘Vakantieverhuur Flapper’. Met name Carla en Marloes zetten zich fulltime in voor het behoud en onderhoud van beide woningen. Marloes zal in de meeste gevallen uw contactpersoon zijn wat betreft de verhuur.

Wij hebben kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. Daarom horen wij graag van u als er iets niet aan uw verwachtingen voldoet en zullen onze best doen zo snel mogelijk samen met u tot een oplossing te komen.

Wij wensen u een prettig verblijf in één van onze woningen!

Familie Flapper

img_1107